Persbericht

‘Harro Bos (43) start crowdfunding voor LEGO mozaiek’

Harro Bos heeft in de afgelopen 7 maanden hard gewerkt aan een mozaiek dat volledig bestaat uit LEGO-steentjes. Nu het af is, wil hij het eindresultaat graag aan de wereld laten zien, door deze te doneren aan een stichting of instituut. Om dit te doen, moeten eerst de gemaakte kosten gedekt worden. Dat is waarom hij een crowdfunding is gestart via IndieGogo

De mozaïek laat een plaat zien van twee mannen, een orthodox joodse man en een soldaat, die naast elkaar staan te bidden bij de ‘Western Wall’ in Jeruzalem, Israel. Voor Bos was dit een ultieme combinatie van twee van zijn passies: LEGO en Israel. Op dit moment is hij met een aantal geinteresseerden in Israel in gesprek over het plaatsen van zijn kunstwerk. Volgens Bos zijn ze allemaal zeker geïnteresseerd, maar geen van hen heeft de financiële middelen om de mozaiek te kopen. Zo kwam hij op het idee om de mozaiek door middel van crowdfunding beschikbaar te maken voor een van de geinteresseerden.

Vanaf het moment van het lanceren van de crowdfunding actie zijn er slechts 60 dagen om het vastgestelde doel van €4750 te halen, dus alle hulp is welkom. Lezers die graag willen helpen bij het verwezenlijken van de plannen van Bos, kunnen via zijn Facebookpagina ShalomBricks contact met hem opnemen.

Noot voor de redactie

Meer informatie kunt u krijgen door contact op te nemen met Harro Bos.

De link van de crowdfundingpagina is: Indiegogo